geza.benedekfi Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 Cateva poze : ...si mai multe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazo72 Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 Cateva poze : ...si mai multe aici Super domnilor!!!!!!!!! Faptul ca nu se vede Senseiul Geza ( ) in actiune, este mare pierdere generatiei care vrea sa invete enduro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 (editat) Faptul ca nu se vede Senseiul Geza ( ) in actiune, este mare pierdere generatiei care vrea sa invete enduro! Am avut eu grija de asta: ...a inceput ziua cam ...asa: Putin mai tarziu si-a revenit in forma ..pastrandu-si modestia... ...cu toate ca i se recunosc meritele: Toate cele bune Va doresc. Mesaj completat Era sa uit...se pare ca se contureaza un circuit enduro,deocamdata cu inceputul inceputurilor : si cu niste teste: Eventual Va mai tin la curent cu stiri despre circuit. Editat Noiembrie 21, 2010 de csocso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Noiembrie 22, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2010 Faptul ca nu se vede Senseiul Geza ( ) in actiune, este mare pierdere generatiei care vrea sa invete enduro! Am o singura intrebare: Oare "biciclistii" de ce isi bat joc de batrani ??? Nu-i frumos domnilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate