danflorin Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 Buna, Sunt fericitul posesor al unei Husqvarna 125SMS din 2008 si vreau sa achizitionez si niste roti de enduro pentru aceasta. Problema e ca second nu prea am gasit, iar noi sunt foarte scumpe. Cartea tehnica prezints ambele modele si 125 SMS si 125 WRE, urmatoarele sunt luate din cartea tehnica: FRONT RIMType .......................................... in light alloy Size ......................................1.60’’x21’’ (wre) 2,75”x17” (sms) REAR RIM Type .......................................... in light alloy Size ..................................... 2.15’’x18’’ (wre) 4,25”x17” (sms) Ma intereseaza daca se potrivesc jantele si de la alte modele sau alti producatori. De asemenea daca poate sa imi spuna cineva exact ce implica aceasta schimbare pe langa jante, caucicuri, foita. Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 Buna, Sunt fericitul posesor al unei Husqvarna 125SMS din 2008 si vreau sa achizitionez si niste roti de enduro pentru aceasta. Problema e ca second nu prea am gasit, iar noi sunt foarte scumpe. Cartea tehnica prezints ambele modele si 125 SMS si 125 WRE, urmatoarele sunt luate din cartea tehnica: Ma intereseaza daca se potrivesc jantele si de la alte modele sau alti producatori. De asemenea daca poate sa imi spuna cineva exact ce implica aceasta schimbare pe langa jante, caucicuri, foita. Va multumesc facem schimb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clau_84 Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 din ce stiu eu nu se poate pune pe sm enduro ci doar invers (sist de frana nu potriveste si cursa la suspensie e mai scurta si prea rigida - nu poti trece peste obstacole) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate