foxbat Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 Am prins gustul duminica in varful " Bulgariei " de zapada. Si acum mi-e dor de primul bulgare . Maine m-as " conserva" pana la Muntele Rosu sau unde e mai aproape sa dau si eu o tavaleala pe omat. si daca o fi si o fi parca si o mica piscinuta in Targoviste. amatori ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 Am prins gustul duminica in varful " Bulgariei " de zapada. Si acum mi-e dor de primul bulgare . Maine m-as " conserva" pana la Muntele Rosu sau unde e mai aproape sa dau si eu o tavaleala pe omat. si daca o fi si o fi parca si o mica piscinuta in Targoviste. amatori ? un lucru e cert- nu prea iti place pe acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 1, 2010 Autor Share Postat Decembrie 1, 2010 hm. si asta e o abordare Mesaj completat am plecat btw in weeken bag o ranca acum doar un mic" muntele rosu" La multi ani Romania. Esti o tara superba. Pacat ca esti locuita. ( hm. si asta e o abordare Mesaj completat O parte de iarna. Si una de 2 roti. un gard inghetat. si un bradut. asta a fost legenda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate