samuraihd Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 Salz all am un Suzuki600 RF as dori un pik de ajutor daca se poate ?Ce as dori defapt este niste pareri...cine poate sa imi spuna cate ceva despre el ?as aprecia mult...si daca stiti si cumva un site pentru manualul lui motoru este din anu 95 :-?? si este in stare fff buna fara cazaturi sau zgarieturi vopseaua din fabrica tot ...as dori niste pareri despre el daca stiti ....Drum Uscat la toata Lumea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 salut.vezi pe linkul: /index.php?showtopic=30092 .aici gasesti informatii despre RF sa o stapanesti sanatos si fara incidente;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samuraihd Postat Septembrie 10, 2006 Autor Share Postat Septembrie 10, 2006 Ms mult inka mai accept pareri Drum uscat allz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Daca aia e vopsea de fabrica ce e pe RF-ul tau te inseli amarnic ... S-a produs intre 93-96 ... cu un total de vreo 4700-4800 de exemplare in toata lumea. E super frumos ca ai o motoreta mai speciala si rara dar si reversul medaliei la piese ... te dispera. Un design unic ce aduce aminte de masinile Ferrari ale anilor 80-90. Pana in 6000 de ture o motocicleta docila de incepator iar dupa iti cere ceva experienta insa iti iarta multe greseli. Centru de greutate jos , este f manevreabila . Nu este o motocicleta Touring sau Sport-Touring ci mai degraba o sportiva mai pentru incepatori. Consum decent ce nu sare de 7 litri la suta indiferent cum mergi cu ea. Eu unul o apreciez si daca as schimba la ea ceva ar fi o sa de pilot mai confortabila , si aripa spate care stock e f urata In rest pareri , rezolvari de probleme si palavre cu RF-isti pe topicul indicat de Norway. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate