cristinel009 Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 am avut un mic accident cu o Honda CBR 600F si nu stiu unde pot indrepta telescoapele si cam la ce pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 si crezi ca la accidente era locul postului asta? Nu cumva mai degraba la Service? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Posteaza in alta parte. Bafta la reparatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristinel009 Postat Septembrie 13, 2006 Autor Share Postat Septembrie 13, 2006 nu ie nimeni din mures care sa ma ajute si pe mine nu stiu unde pot indrepta telescoapele si cam la ce pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 schimba-le, ai motor nervos, telescoapele indreptate cedeaza mai devreme sau mai tarziu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristinel009 Postat Septembrie 14, 2006 Autor Share Postat Septembrie 14, 2006 schimba-le, ai motor nervos, telescoapele indreptate cedeaza mai devreme sau mai tarziu! pana cand fac de bvani sa le schimb leas indrepta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 eu recomand sa nu te dai pana ai bani... doamne fereste sa dai cu capu' in ceva din cauza lor! eu zic ca mai bine te abtii un timp dar dupa aia sa te dai safe decat sa dam cu ripu'.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristinel009 Postat Septembrie 15, 2006 Autor Share Postat Septembrie 15, 2006 tot acolo ie cu unul mai putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristinel009 Postat Septembrie 25, 2006 Autor Share Postat Septembrie 25, 2006 telescoapele leam schimbat dar nu stiu ce sa fac cu roata si discurile de frana pt ca sant indoite si roata are opt si ie turnata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate