Sari la conținut

Accident Non-moto - Dn1 - 10.09.2006


A n d y
 Share

Postări Recomandate

Ieri seara, pe la ora 18-18.30, pe DN1, veneam din plimbarea pe la Brasov. La iesirea din Tancabesti, sensul spre Saftica, accelerez si dupa curba aia usor dreapta era sa ma parchez in portbagaju' unuia oprit pe banda 2. In fata lui nenumarati altii, toti stateau ca la balci unii cocotati pe capota masinii sau care cum stia mai bine sa vada flacarile care se vedeau la 1 km in fata. Trec usor printre ei si la cca 0,5 km de camera fixa flacari pe tot sensu' spre Bucale. Doo masini au luat foc in urma impactului. Deja nu se mai circula nici pe sensul spre Ploiesti, fiind ocupata toata soseaua de masini care veneau din Ploiesti. Cum ROManU'i artist, in afar' ca-i manelar a mai descoperit si c-are inclinatii catre arte plastice - lumea deja parasea masinile si se-nghesuiau to(n)ti in fata sa traga poze (evident cu mobilu'). In 15-20 min. cat am stat acolo, a fost o continua sedinta foto-video. N-am vazut pe nimeni din toti (ne)oamenii prezenti, care sa lase draq telefonu' sau aparatu' foto/video din mana si sa scoata extinctoru' din portbagaju' masinii. Cand ii intrebai pe ciobanii MIoriTICI de victime, ziceau la repezeala, intre doo poze, ca nu stiu care-i starea sau daca au reusit sa iasa sin masini. :angryfire: :angryfire: ;) In spatele flacarilor, am vazut 4 persoane culcate pe marginea drumului, pe langa plopi, nebagati in seama de nimeni, iar la cativa metri langa ei erau fotoreporterii amatori :) :finger: :yikes: .

 

Cu tot sistemu' lor de supraveghere a traficului pe DN1 primu' echipaj de politie a sosit dupa 20 min. - echipaj de 1 om care se-nvartea ca o gaina ametita nestiind ca are de facut. Cu echipajul de la descarcerare ne-am intersectat la intrarea in Otopeni, iar salvare sau pompieri n-am vazut... o fi venit din partea cealalta si tare-s curios cum au trecut de toata nebunia care era pe DN1 (dupa cum spuneam coada de masini era de 1 km la cateva momente dupa producerea incidentului, cand am ajuns acolo).

 

Desi nu are treaba cu moto am pus aici acest accident ptr ca are la baza componenta umana (ma feresc sa-i spun factorul uman pentru ca ar insemna sa fie dinamic si activ), fiind revoltat ;) :angryfire: cand am vazut atata pasivitate la co-participantii la trafic :yikes: :yikes: :(

 

 

Am aflat seara la stiri ca victimele au avut rani usoare iar masinile au fost distruse 100%.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am trecut si eu pe la 7-8 pe acolo.. masinile erau arse in totalitate, nu mai era decat o masina de politie, dar totusi se circula incet rau..

am facut o ora aproape de la tancabesti pana la intrare in saftica, unde era accidentul..

 

aaa.. am vazut multi motociclisti care mergeau printre benzi, dar unii deja erau nesimtiti, mergeau pe contrasens..

eu eram pe banda 2, la juma de metru de linia ce desparte sensurile cand aud langa mine niste motoare (enduro) care trec pe contrasens.. multi soferi care veneau dinspre bucuresti pe banda 2 erau nevoiti sa traga de volan sa-i evite.. :angryfire:

 

 

se mai vede o masina arsa dupa pomi..

post-5967-1157964287_thumb.jpg

Editat de florin83
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...