SgcTm Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 (editat) Am găsit o schema electrica pentru ИЖ Планета-5, după aceasta schema eu m-am inspirat și mi-am făcut o parte din instalația electrica la IJ-ul (56) meu , și dacă mie mi-a fost de folos sper sa va fie dvs d-lor. Schema zic eu ca este foarte explicita și sigur mulți vor aprecia asta mai ales cei cu acest model de ИЖ Планета-5 . Aceasta este schema în Romana acum ( știu nu am făcut mare lucru dar sincer a durat câteva ore bune căci eu nu știu deloc rusește...: Iar cei care sunt doritori sa vadă cu ochii lor originalul îl găsiți Aici ( nu pun link la site/forum nu vreau sa fac reclame..) Nu îmi iau drepturi de copyright dar măcar am tradus-o pentru noi, dacă este cineva care știe rusește bine și/sau are ceva de obiectat în traducerea mea sa anunțe sa rectificam greșelile... Dacă nu am postat-o bine rog un Administrator sa mute sau sa sterga topicul. Asfalt Uscat și Numai Bine.... Editat Decembrie 9, 2010 de SgcTm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 cred ca asta este mai digerabila, totusi stau si ma intreb unde o fi senzoru ala de ulei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 cred ca asta este mai digerabila, totusi stau si ma intreb unde o fi senzoru ala de ulei au avut o tentativa pe la inceputul anilor '90 sa le puna pompa pentru uleiul de amestec. nu stiu daca au si facut-o pana la urma dar cert e ca au facut bordurile dinainte ca sa fie siguri. borduri care acum sunt folosite la planetele de 250 cu motor in 4t. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate