DarkIAngel Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Need help prieteni gixxeri!! Frumosul meu gixxer s-a prabisit si nu am apucat sa ii fac inspectia la asigurari pentru casco. Am o mare rugaminte la voi, pentru cine poate sa ma ajute.. S-a spart capacul la alternator si costa ceva plus ca e zgariata carena. M-a prins intr-un moment nasol financiar ca altfel o faceam eu. Este vorba despre un GSXR 750 din 98'. Rugamintea mea este sa imi imprumutati capacul de alternator pentru 2 ore (daca nu aveti incredere mergeti cu mine la asigurari) ca sa ii faca aia inspectia si apoi sa o bag pe casco. Pls Help! Fac cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkIAngel Postat Septembrie 14, 2006 Autor Share Postat Septembrie 14, 2006 Offf.....chiar nu poate nimeni sa ma ajute?? Nu dureaza mai mult de 1 ora. Se potriveste si cel de pe 600 din 96-99'. Haideti ca stiu ca ma puteti ajuta plssss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkIAngel Postat Septembrie 18, 2006 Autor Share Postat Septembrie 18, 2006 Nu poate sa ma ajute nimeni? Am uitat sa mentionez, sunt din bucuresti. Dau 1L de ulei full syntetic 4T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkIAngel Postat Septembrie 20, 2006 Autor Share Postat Septembrie 20, 2006 rog un admin sa stearga acest topic, va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate