Clasic Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 (editat) Vand Voshod modelul in doua evacuari, an 1992, cu stator ars. In rest set motor nou, cauciucuri, kit lant, deasemenea noi. Vopsea originala, defecte optice. Motocicleta este pe numele meu, fara ITP si asigurare. Pretul este de 250E fix, o vand ca sa nu mai platesc impozit la ea degeaba deoarece personal nu am mai folosit-o de 10 ani. Poze curand. Dr.Tr.Severin, tel.0729088563 Editat Decembrie 22, 2010 de turku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 Vand Voshod modelul in doua evacuari, an 1992, cu stator ars. In rest set motor nou, cauciucuri, kit lant, deasemenea noi. Vopsea originala, defecte optice.Motocicleta este pe numele meu, fara ITP si asigurare. Pretul este de 250E fix, o vand ca sa nu mai platesc impozit la ea degeaba deoarece personal nu am mai folosit-o de 10 ani. Poze curand. Dr.Tr.Severin, tel.0729088563 niste poze nu ar strica! Bafta la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Decembrie 22, 2010 Autor Share Postat Decembrie 22, 2010 Ok, ms, de bafta la vanzare nu mai este cazul deoarece l-am donat unui pusti din localitate astazi care nu-si permitea motor...o sa urmeze poze poate la un nou topic, cu "renasterea" motorului...in continuare, se doreste aprinderea completa, daca se poate noua...i-o fac cadou . Rog sa se inchida acest topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate