the judge Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 salut prieteni!sint nou pe aici si am nevoie de pareri in ceea ce priveste achizitionarea unei motociclete.oscilez intre un kawasaki zx9r si o yamaha yzf750r.sincer,imi place mai mult yamaha,desi am avut kawasaki cu vreo 3 ani in urma.mi se pare mult mai sportiva si mai manevrabila decat kawasaki care are o tinuta mai greoaie.voi ce parere aveti?mentionaez ca vreau o motocicleta cu care sa pot sa ma dau pe curbe cu genunchiul jos,nu o motocicleta de imagine,pentru plimbari nocturne in vazul fetitzelor.va multumesc mult si astept sugestiile voastre! RIDE SAFE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 salut prieteni!sint nou pe aici si am nevoie de pareri in ceea ce priveste achizitionarea unei motociclete.oscilez intre un kawasaki zx9r si o yamaha yzf750r.sincer,imi place mai mult yamaha,desi am avut kawasaki cu vreo 3 ani in urma.mi se pare mult mai sportiva si mai manevrabila decat kawasaki care are o tinuta mai greoaie.voi ce parere aveti?mentionaez ca vreau o motocicleta cu care sa pot sa ma dau pe curbe cu genunchiul jos,nu o motocicleta de imagine,pentru plimbari nocturne in vazul fetitzelor.va multumesc mult si astept sugestiile voastre! RIDE SAFE zx7r pt asta zx9r e super grea pe toate siturile fun zx7r spun ca ideal este un tren de rulare zx7r cu motor de zx9r. ZX7R a participat si a castigat multe competitii. http://www.zxr750.de/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate