bandit25 Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 Buna tuturor.Ma intreb daca are cineva de vazare o anvelopa second spate pentru un gs500 150/60/17,sau puteti sa imi spuneti macar unde gasesc anvelope second prin timisoara.Astept ajutoru vostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 (editat) Uite aicea /index.php?...p;#entry2717056 Editat Ianuarie 11, 2011 de -alex- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 (editat) Salut, daca te gandesti ca te intereseaza cauciucuri noi am gasit un site din ungaria, livreaza si la noi si au preturi mult mai bune decat ce gasesti in tara (adica fata de ce am gasit eu pana acum). r17.hu in dreapta sus poti selecta limba romana si tipul de valuta [eur/huf/ron]. Traducerea lasa de dorit... dar pt pret cred ca merita sa te straduiesti un pic. Editat Ianuarie 12, 2011 de dedics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate