tuningboy Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 Salut Am un releu SH638-12 pe care scrie si un "4.3" * Am gasit de cumparat un releu SH638-12 dar pe care mai scrie si un "7.4" . Se potriveste ? imi poate dauna intr-un fel instalatiei electrice. Hondita mea a fost verificata de un electrician si din nefericire releul asta a cam mancat 1 baterie nou nouta in 3 zile si alta TOT NOUA intr-o saptamana. A fost masurat si diagnosticat defect Am incercat sa gasesc informatii despre acest SH638-12, dar am aflat ca se potriveste si la alte Hondite mai mici sau mai mari. *vezi poza atasata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 Recomandare: dacă nu primeÂşti un răspuns suficient de bun, mergi Âşi întreabă la service la Honda. Sunt băieți de treabă de obicei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Septembrie 16, 2006 Autor Share Postat Septembrie 16, 2006 Sunt perfect de acord cu tine. DAR : 1.sunt presat de timp. piesa apartine unui timisorean si luni ajunge o prietena din TM in Bucuresti si ar putea aduce ea releul. 2.Eu am parts manuals pentru RVF si crede-ma ca exact acelasi lucru am vazut in calculatorul lor. M-au intrebat daca asta e piesa care imi trebuie. Mai astept pareri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate