geza.benedekfi Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 ...si mai multe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 ...si mai multe aici Foarte faina iesirea !!! Bravo , se vede ca si la voi a disparut zapada si e iarba iarasi !!! TOTA ASA SA O TINETI !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Ianuarie 20, 2011 Share Postat Ianuarie 20, 2011 Felicitari baieti! Superba echipa,superbe poze... Tarziu am realizat calul care v-a ajutat sa scoateti motorul din apa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Ianuarie 21, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2011 Tarziu am realizat calul care v-a ajutat sa scoateti motorul din apa. De fapt calul doar a incercat dar nu a reusit... In final am scos motorul cu un JEEP (cu troliu) dar din pacate s-a descarcat bateria aparatului foto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto-shop cristur Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 He He He. Si acum ma doare mijlocul. Dar mult ne a ajutat Murfatlarul adus de colegul nostru . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate