dopu Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 (editat) vand jawa 250 din 1961 motorul functioneaza ambreaj bun acte vechi o vand pt ca nu am timp sa ma ocup de ea am o gramada de piese de rezerva la ea 2 motoare plus inca unul desfacut seturi de rezerva segmenti pistoane motocicleta e completa la pretul de 15 mil relatii numai la telefon 0740462958 ma astept la multe comentari ca e scumpa asa ca nu va obositi ca nu am timp sa citesc daca nu va intereseaza nu va pierdeti timpul ca e scurta viata numai bine o sa revin cu poze noi aripile sunt sudate si grunduite cutiile laterale bune si coturi nichelate pt poze /index.php?showtopic=591773 Mesaj completat vand jawa 250 din 1961 motorul functioneaza ambreaj bun acte vechi o vand pt ca nu am timp sa ma ocup de ea am o gramada de piese de rezerva la ea 2 motoare plus inca unul desfacut seturi de rezerva segmenti pistoane motocicleta e completa la pretul de 15 mil relatii numai la telefon 0740462958 ma astept la multe comentari ca e scumpa asa ca nu va obositi ca nu am timp sa citesc daca nu va intereseaza nu va pierdeti timpul ca e scurta viata numai bine o sa revin cu poze noi aripile sunt sudate si grunduite cutiile laterale bune si coturi nichelate pt poze /index.php?showtopic=591773 Mesaj completat vand jawa 250 din 1961 motorul functioneaza ambreaj bun acte vechi o vand pt ca nu am timp sa ma ocup de ea am o gramada de piese de rezerva la ea 2 motoare plus inca unul desfacut seturi de rezerva segmenti pistoane motocicleta e completa la pretul de 15 mil relatii numai la telefon 0740462958 ma astept la multe comentari ca e scumpa asa ca nu va obositi ca nu am timp sa citesc daca nu va intereseaza nu va pierdeti timpul ca e scurta viata numai bine o sa revin cu poze noi aripile sunt sudate si grunduite cutiile laterale bune si coturi nichelate pt poze /index.php?showtopic=591773 Mesaj completat Mesaj completat ultimul pret 12 mil pt cei interesati Editat Ianuarie 18, 2011 de dopu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopu Postat Mai 29, 2011 Autor Share Postat Mai 29, 2011 up 250e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopu Postat Iulie 22, 2011 Autor Share Postat Iulie 22, 2011 up 250e s-a vandut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate