Vizitator AdrianB1 Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 După cum îi spuneam acum câteva zile, am ajuns prin zonă săptămâna trecută: BucureÂşti- PiteÂşti-Rm. Vâlcea- Tg. jiu - Aninoasa - Câmpul lui Neag - Cheile Buții Âşi retur. Cheile sunt superbe, e un mic râu ce trece printr-o vale foarte îngustă între stânci, cascade etc. Am mers pe firul apei până ne-am blocat (stânci aproape verticale pe laturi, cascadă de 2 metri în față cu groapă de alți 2 metri) Âşi am încercat apoi să ocolim pentru a ajunge la izvor, dar după o oră de urcare am ajuns pe un plai unde am întrebat o babă despre drum, numai că ne-a luat la înjurături Âşi am abandonat. Poze: Valea cu PeÂşti: Intrarea la peÂştera cu gheață: Prin Chei: Aici ne-am oprit: Dar voiam aici: AÂşa că am ocolit astea: pe drum văzând asta: Âşi am ajuns aici: unde baba ne-a întors, aÂşa că ne-am apucat să admirăm aÂşa ceva: Restul drumului a fost neinteresant, cu excepția unei scurte vizite la mănăstirea Lainici (defileul Jiului), care arată cam aÂşa: Poze sunt mai multe Âşi poate mai interesante (sunt Âşi din peÂşteră Âşi de pe baraj), dar nu am timp acum să "curăț" toate fețele participanților. Am întâlnit foarte puține motociclete, două R6 pe Dealul Negru (în parcarea de la restaurant) Âşi un enduro prin Câmpul lui Neag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 ... am întrebat o babă despre drum, numai că ne-a luat la înjurături Âşi am abandonat. cata ospitalitate Frumoasa tura, la mai multe Cati km. sunt din Bucuresti? Si mai ales cati sunt pe asfalt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Cam 350 km de BucureÂşti pe asfalt Âşi 500 metri pe drum prost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bilutza Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Am fost si eu in zona saptamana trecuta, m-am plimbat vreo 5 zile prin zona. Si am vazut pe acolo (langa Campul lui Neag) un grup de vreo 6-7 KTM-uri, coborau aproape direct de pe munte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate