AlexItalia Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 (editat) Am hotarat si eu sa pun a mea in speranta de a i-mi gasi poate altii pasionati adeverati (crossisti nu enduristi) de asa ceva cu care sa discut si sa schimb experiente si pareri. Honda Cr 250 r 2004 Mentionez ca fac si un circuit in bihor de cross dar nu de mari dimensiuni...injur de 9.000 mt patrati dar complect gratuit si cu atelier mecanic Editat Septembrie 20, 2006 de AlexItalia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 Iar ai revenit ma ? Acum ce motor vrei sa ne mai expui pe cel al lui Pastrama ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexItalia Postat Septembrie 22, 2006 Autor Share Postat Septembrie 22, 2006 Iar ai revenit ma ? Acum ce motor vrei sa ne mai expui pe cel al lui Pastrama ? Ai gresit persoana.... nu sunt un nerd ca bikerz care face motocross de la tastatura...eu sunt din Salonta(bihor) si sunt italian...dar din ala 100% fara corcituri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 frumos CR:), chiar intretinut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 nice bike ! si eu sunt din salonta. ne cunoastem ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexItalia Postat Septembrie 23, 2006 Autor Share Postat Septembrie 23, 2006 nice bike ! si eu sunt din salonta. ne cunoastem ? Alessandro Tramonte...dar probabil ma stii sub numele "pruncu lu italianu" cu matiz albastru bh 05jgv I-ti zice ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 poti vorbii cu mine diferite chestii legate de motocross---freestyle..... id meu este: ice_25_yo.....messenger nu sunt mare si tare.......dar putem impartii pareri...... cele bune.... by the way: nice bike..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate