Tibiscus Postat Ianuarie 31, 2011 Share Postat Ianuarie 31, 2011 (editat) Va salut as dori sa achizitionez acest model din 2000 in bord cu 58 mii km pe exterior nu am ce reprosa dar... mai bine ma documentez... Ca si probleme sa zicem consacrate ale acestui model ce ar putea aparea sau ce alte defecte sunt inregistrate mai des la voi detinatorii? Ce ar trebui sa am in vedere, sa verific inainte de a o cumpara? Evident o sa rog pe cineva sa mearga cu mine mai priceput decat mine E recomandata unui incepator ca mine ? costurile de intretinere sunt mari comparativ cu alte marci/modele? orice sfat este bine venit mentionez ca am citit cap - coada sectiunea destinata cb - ului 500 am acumulat cateva informatii dar as fi deosebit de incantat sa mai primesc cate ceva informatie Va multumesc anticipat Rog sa imi fie iertata greseala nu aici am vrut sa ajunga ci in sectiunea cb 500 dar.. unde dai si unde crapa Mesaj completat Va salut as dori sa achizitionez acest model din 2000 in bord cu 58 mii km pe exterior nu am ce reprosa dar... mai bine ma documentez...Ca si probleme sa zicem consacrate ale acestui model ce ar putea aparea sau ce alte defecte sunt inregistrate mai des la voi detinatorii? Ce ar trebui sa am in vedere, sa verific inainte de a o cumpara? Evident o sa rog pe cineva sa mearga cu mine mai priceput decat mine E recomandata unui incepator ca mine ? costurile de intretinere sunt mari comparativ cu alte marci/modele? orice sfat este bine venit mentionez ca am citit cap - coada sectiunea destinata cb - ului 500 am acumulat cateva informatii dar as fi deosebit de incantat sa mai primesc cate ceva informatie Va multumesc anticipat Rog sa imi fie iertata greseala nu aici am vrut sa ajunga ci in sectiunea cb 500 dar.. unde dai si unde crapa Rog un admin sa mute topicul la sectiunea Honda CB500 Editat Ianuarie 31, 2011 de Tibiscus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tibiscus Postat Februarie 1, 2011 Autor Share Postat Februarie 1, 2011 multumesc frumos GoodKat o sa tin cont si nu fac mofturi de la cine vin sfaturile, am apelat aici sa primesc sfaturi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
negru_bv Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 Va salut as dori sa achizitionez acest model din 2000 in bord cu 58 mii km pe exterior nu am ce reprosa dar... mai bine ma documentez...Ca si probleme sa zicem consacrate ale acestui model ce ar putea aparea sau ce alte defecte sunt inregistrate mai des la voi detinatorii? Ce ar trebui sa am in vedere, sa verific inainte de a o cumpara? Evident o sa rog pe cineva sa mearga cu mine mai priceput decat mine E recomandata unui incepator ca mine ? costurile de intretinere sunt mari comparativ cu alte marci/modele? orice sfat este bine venit mentionez ca am citit cap - coada sectiunea destinata cb - ului 500 am acumulat cateva informatii dar as fi deosebit de incantat sa mai primesc cate ceva informatie Va multumesc anticipat Rog sa imi fie iertata greseala nu aici am vrut sa ajunga ci in sectiunea cb 500 dar.. unde dai si unde crapa Mesaj completat Rog un admin sa mute topicul la sectiunea Honda CB500 cel mai usor cred ca este - ca sa fii sigur in cazul in care nu te prea pricepi - sa o duci (sau sa-l rogi pe proprietar sa o duca) la un service unde poate sa i se faca si test de compresie si altele care nu se vad cu ochiul liber sau sa te duci la un service si il rogi pe mecanic sa vina cu tine - contra cost nu cred ca o sa refuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate