geof35ro Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 VAND JAWA 350 TS NEAGRA, FABRICATIE 1991, INMATRICULATA 2010, TALON NOU, ITP 2012, 19000KM, YM: geof35ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Ceva poze recente(de anul cesta) si un pret? multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geof35ro Postat Februarie 10, 2011 Autor Share Postat Februarie 10, 2011 poze, de anul asta nua am, o sa-i fac momentan e in garaj , e invelita cu niste paturi, cand o sa o scot de acolo ii fac poze recente, mai are schimbat fata de pozele din anunt : cauciuc nou pe spate, pinion de 19, si la bord i-am pus un voltmetru, sa vad permanent daca incarca... Mesaj completat am uitat de pret, 550 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate