creep Postat Mai 9, 2016 Share Postat Mai 9, 2016 Pentru cei interesati din zona Firenze - Prato - Pistoia - Arezzo, dar nu numai... https://www.facebook.com/events/1594817120809499/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Iunie 11, 2016 Autor Share Postat Iunie 11, 2016 Putina miscare pe aici in ultima vreme ... ne-am mutat cu totii pe Facebook. Eu in luna iulie plec in vacanta pe doua roti, am de gand sa fac Italia de la nord la sud, coborand pe coasta de vest si urcand pe partea cealalta, Nu o sa urmaresc coasta neaparat, o sa fac incursiuni si in teritoriu, ca sa vizitez puncte de interes. Am la dispozitie in jur de 16-17 zile, dormit la cort, mancarea fara pretentii (supermercato si restaurant din cand in cand). Daca vrea sa vina si altcineva , e bine venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
creep Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Salut! Cand ai programata Toscana si ce puncte de interes ai de vazut in zona? Si eu sunt in concediu in primele doua saptamani din iulie si nu plec nicaieri, doar la plaja... Poate ne vedem la o tura si o bere... Pe curand Putina miscare pe aici in ultima vreme ... ne-am mutat cu totii pe Facebook. Eu in luna iulie plec in vacanta pe doua roti, am de gand sa fac Italia de la nord la sud, coborand pe coasta de vest si urcand pe partea cealalta, Nu o sa urmaresc coasta neaparat, o sa fac incursiuni si in teritoriu, ca sa vizitez puncte de interes. Am la dispozitie in jur de 16-17 zile, dormit la cort, mancarea fara pretentii (supermercato si restaurant din cand in cand). Daca vrea sa vina si altcineva , e bine venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Iunie 17, 2016 Autor Share Postat Iunie 17, 2016 Salut! Cand ai programata Toscana si ce puncte de interes ai de vazut in zona? Si eu sunt in concediu in primele doua saptamani din iulie si nu plec nicaieri, doar la plaja... Poate ne vedem la o tura si o bere... Pe curand In Toscana deocamdata doar Isola di Elba, nu imi fac planuri mari, pe masura ce cobor, vad ce si cum ... am un ghid al motociclistului pe regiuni si o sa ma uit pe ala zi dupa zi. Concediu am din 15 pana in 30 iulie, deci ajung undeva prin 17-18 iulie pe acolo. Tu in ce zona stai ? Sa imi lasi in privat eventual nr de tel si te contactez eu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miu piu Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 Salutare oameni buni..sunt Mihai din Verona...am inceput sa citesc siteul asta dupa ce, cu ocazia asa-zisei crize de 40 de ani, mi-am luat permisul pe moto si evident moto...GSF 650 S Am vazut ca lumea s-a mutat pe FB, asa ca am facut si eu o cerere, sa vedem daca mi se va aproba--- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Iulie 6, 2017 Autor Share Postat Iulie 6, 2017 Salutare oameni buni..sunt Mihai din Verona...am inceput sa citesc siteul asta dupa ce, cu ocazia asa-zisei crize de 40 de ani, mi-am luat permisul pe moto si evident moto...GSF 650 S Am vazut ca lumea s-a mutat pe FB, asa ca am facut si eu o cerere, sa vedem daca mi se va aproba--- Ah, esti si tu un bandit mai mic . Cred ca ai intrat deja pe grup, cam toti ne organizam acolo cu iesiri si alte chestii legate de motociclism si nu numai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miu piu Postat Iulie 17, 2017 Share Postat Iulie 17, 2017 Da,da un Bandit mai mic...pentru inceput e bun, pana prind umpic de confidenta cu o motocicleta asa mare...am avut un scuter 125 in urma cu cativa ani...deci pentru mine e un pas in fata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Labis Postat Februarie 20, 2020 Share Postat Februarie 20, 2020 La 30.04.2011 la 12:54, chris.alfa a spus: Salut,Vasile ma numesc locuiesc in Valdarno sant interesat daca mereg cineva in Romania luna August? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate