the judge Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 in sfarsit a venit si ziua mult asteptata in care mi-am cumparat motocicleta mult dorita.este vorba de o yamaha yzf 750r din 96.sunt f incantat de ea,chiar daca nu e noua si are ceva kilometri la bord.nu conteaza.e a mea si sunt f mindru de asta.va doresc la toti sa aveti parte de vreme frumoasa in continuare,cat o mai tine ea,si sa va bucurati de fiecare raza de soare ca se apropie iarna si trebuie sa le bagam la vaselina. RIDE SAFE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu suzuki Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 (editat) un motor cu personalitate. imi place . daca vrei da-ne si tu detalii despre performantze.. nu din carti ,ca alea le avem shi noi. Editat Octombrie 20, 2006 de claudiu suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the judge Postat Decembrie 27, 2006 Autor Share Postat Decembrie 27, 2006 salut claudiu.nu am postat nimic pina acum ca am fost foarte ocupat.intre timp am mai facut ceva km cu ea si pot spune ca sint incantat.e foarte manevrabila, motorul trage relativ de la o turatie joasa,aprox 4000-5000 rpm.ce imi place f mult la ea e faptul ca se simte un plus de putere din cauza celor 5 valve pe cilindru, mai ales in turatii mari.pozitia e un pic incomoda dar, sportiva am vrut, sportiva am .consumul e destul de bun, comparativ cu alte modele gen gsx-r care maninca la greu.urmeaza un filtru de aer k&n si o toba de carbon.cam atat vreau sa i fac.la vara o sa pot sa spun mai multe despre ea, dupa ceva km.pina atunci doresc la toti motociclistii sarbatori fericite si an nou plin de bucurii! RIDE SAFE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate