geza.benedekfi Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 Etapa II a competitiei HARGITA 12 hour ENDURO se va desfasura in data de 02 iulie 2011. Detalii privind regulamentul si locatia concursului va voi comunica in timp util... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 Etapa II a competitiei HARGITA 12 hour ENDURO se va desfasura in data de 02 iulie 2011. Detalii privind regulamentul si locatia concursului va voi comunica in timp util... geza,traseul o sa fie tot peste nenorocirea aia de campie de la finish? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Februarie 16, 2011 Autor Share Postat Februarie 16, 2011 geza,traseul o sa fie tot peste nenorocirea aia de campie de la finish? Nu. Se schimba locatia si traseul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOBR$ABENY Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 (editat) info despre taxa de participare se stie ceva ? Editat Februarie 28, 2011 de KOBR$ABENY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Februarie 28, 2011 Autor Share Postat Februarie 28, 2011 (editat) Informatii detaliate despre cursa vom publica pe 1 mai... Taxa de participare va fi in jur de 150 RON ( cu toate taxele incluse - deci inclusiv TVA ) Editat Februarie 28, 2011 de geza.benedekfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alpiness Postat Aprilie 17, 2011 Share Postat Aprilie 17, 2011 Informatii detaliate despre cursa vom publica pe 1 mai... Taxa de participare va fi in jur de 150 RON ( cu toate taxele incluse - deci inclusiv TVA ) Salut prieteni, am participat anul trecut la concurs si pot sa spun ca a fost super bine organizat si cat despre traseu foarte fain dar s-ar putea evita anul asta campia abia astept sa ne vedem si anul acesta. numai bine de la BV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Aprilie 18, 2011 Autor Share Postat Aprilie 18, 2011 ...cat despre traseu foarte fain dar s-ar putea evita anul asta campia Anul acesta campia "se va evita", si sper ca inainte de cursa nici ploaie nu o sa avem cat am avut anul trecut... Cu informatii despre locatie revin pe 1 MAI... ( cu detalii exacte despre traseu in IUNIE ) Mesaj completat Hargita 12 hour Enduro Editia 1 - 2010 Mesaj completat 24 aprilie 2011: Iată platoul de unde se va da STARTUL (și unde va fi Parcul de Service) HARGITA 12 hour ENDURO: Nu uitați: 2 IULIE 2011 Vă așteptăm !!! Mesaj completat 24 aprilie 2011: Iată platoul de unde se va da STARTUL (și unde va fi Parcul de Service) HARGITA 12 hour ENDURO: Nu uitați: 2 IULIE 2011 Vă așteptăm !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 Anul acesta campia "se va evita", si sper ca inainte de cursa nici ploaie nu o sa avem cat am avut anul trecut... Cu informatii despre locatie revin pe 1 MAI... ( cu detalii exacte despre traseu in IUNIE ) Mesaj completat Hargita 12 hour Enduro Editia 1 - 2010 Mesaj completat 24 aprilie 2011: Iată platoul de unde se va da STARTUL (și unde va fi Parcul de Service) HARGITA 12 hour ENDURO: Nu uitați: 2 IULIE 2011 Vă așteptăm !!! Mesaj completat 24 aprilie 2011: Iată platoul de unde se va da STARTUL (și unde va fi Parcul de Service) HARGITA 12 hour ENDURO: Nu uitați: 2 IULIE 2011 Vă așteptăm !!! Si daca va ploua?Nici aici nu va fi praf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Mai 1, 2011 Autor Share Postat Mai 1, 2011 ...deci, aÂşa cum am promis (azi fiind 1 Mai): Vă aÂşteptăm pe 2 iulie 2011 la Băile Harghita la a 2-a ediție a "HARGITA 12 hour ENDURO" Pentru informații detaliate accesati www.HARGITAENDURO.ro La orice întrebare legată de concurs vă răspund la adresa: u]office@hargitaenduro.ro[/u] p.s. : Se poate comanda DVD-ul HARGITA ENDURO 2010 la prețul de: 30 RON. Plata se face cu RAMBURS, taxa de transport fiind 7 RON prin PoÂştă sau 18 RON prin FAN Courier. Pachetul conține 1 DVD cu 2 filme Âşi 1 CD cu poze. Pentru comandă trimiteți un mail la office@hargitaenduro.ro sau office@kunnracing.ro care să conțină numele Âşi prenumele Dvs., adresa exactă, numărul de telefon precum Âşi modul de transmitere (poÂştă sau curier). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 Ieri am verificat traseul-cool-va astept la check point pe 2 Iulie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Iunie 5, 2011 Autor Share Postat Iunie 5, 2011 (editat) VeÂşti bune... Am finalizat traseul de concurs, ieri track-managerii si oficialii de la check-pointuri au fost la o tură de recunoaÂştere/testare... Traseul OPEN este de 23 km, iar cel RACE de 25 km... Clasa RACE are o buclă de 1,9 km - o urcare (nu prea abruptă) si o coborâre... Traseul este de nivel MEDIU, oricine poate să-l facă pe motor, nu trebuie să împingi motorul ( este totuÂşi o cursă de motociclete, nu de împins motoare ) Deci, vă aÂşteptăm pe 2 iulie la Băile Harghita la un test ENDURO, un GULAÂŞ Âşi o BERE... Informații detaliate pe www.HargitaEnduro.ro sau Âşi mai detaliat la office@hargitaenduro.ro Editat Iunie 5, 2011 de geza.benedekfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 Asteptam pozele de la marcare traseu !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Iunie 14, 2011 Autor Share Postat Iunie 14, 2011 (editat) Asteptam pozele de la marcare traseu !!! Nu am multe, (din cauza ploii nu prea am avut chef de poze) , dar: ...si panoul de informatii : Editat Iunie 14, 2011 de geza.benedekfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 Am si eu(din alt unghi ): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Iunie 16, 2011 Autor Share Postat Iunie 16, 2011 Am vazut timpii de la Deva si Sibiu... Am observat, ca cei buni merg in 2 zile in jur de 5 ore (total)... Ei poate nici nu obosesc... Aveti posibilitatea sa va comparati rezistenta pe un interval de timp identic cu toti concurentii... ...si puteti sa va dati cu motoarele, cat intr-o luna... Va asteptam la International HARGITA 12 hour ENDURO p.s. In weekend finalizam testele si revin cu informatii privind timpii aproximativi pe tur precum si consumul de combustibil (cu mai multe tipuri de motoare)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 (editat) [quote name='geza.benedekfi' ...si puteti sa va dati cu motoarele, cat intr-o luna... ...ce luna... Editat Iunie 17, 2011 de csocso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Iunie 17, 2011 Autor Share Postat Iunie 17, 2011 ...ce luna... DECEMBRIE... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 Informatii despre testele de azi...ca poze am si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Iunie 19, 2011 Autor Share Postat Iunie 19, 2011 (editat) Informatii despre testele de azi... Informatii importante... Echipa de organizare HARGITA ENDURO CsocsĂł: VaZo72: Domi: Kutya: si cu mine: am finalizat testele de consum combustibil si timpii pe tur... Pe baza testelor (2 ture fara oprire) pot sa va comunic urmatoarele: 1 tura se poate face (in ritm normal) in 50 - 60 minute Am obtinut urmatorul consum pe tur: 250 4T : 2.0 litri 450 4T : 2.5 litri 200 2T : 3.0 litri 300 2T : 3.5 litri Va asteptam... Editat Iunie 19, 2011 de geza.benedekfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 Geza, undeva cred ca s-a strecurat o greseala..200 nu poate consuma mai putin ca 300. P.S Felicitari pt cursa de la Sfantu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Iunie 20, 2011 Share Postat Iunie 20, 2011 banuiesc ca asta e consumul doar pentru moto ktm si enduro cele de cross o sa consume olecuta mai mult taxa de 150 e pentru tot fara taxe in plus la federatie asigurari si alte prostii ....e super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Iunie 20, 2011 Autor Share Postat Iunie 20, 2011 banuiesc ca asta e consumul doar pentru moto ktm si enduro cele de cross o sa consume olecuta mai mult taxa de 150 e pentru tot fara taxe in plus la federatie asigurari si alte prostii ....e super Da, consumul este măsurat cu motoare ENDURO (nu neapărat KTM, am avut și HONDA pe traseu)... Probabil cele de cross consumă puțin mai mult... Geza, undeva cred ca s-a strecurat o greseala..200 nu poate consuma mai putin ca 300. Consumul motorului de 200 cred că este corect să fie mai mic decât cel al 300, fiindcă nu sunt urcări unde să mergi cu ”FULL GAZ”, deci consumă mai mult motorul mai mare... Aici nu pot să spun decât că v-am comunicat consumul măsurat cu exactitate de 2 ori - adică 2 ture... Taxa de 150 lei include taxa de participare, asigurare, numere concurs, un gulaș, o bere (sau apă), un tricou... Nu sunt alte cheltuieli ( doar BENZINA trebuie să aduceți ) Cea mai apropiată benzinărie este la Miercurea Ciuc ( 15 km ) sau Vlăhița (25 km - direcția opusă). VĂ AȘTEPTĂM !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iunie 20, 2011 Share Postat Iunie 20, 2011 Da, consumul este măsurat cu motoare ENDURO (nu neapărat KTM, am avut și HONDA pe traseu)... Probabil cele de cross consumă puțin mai mult... Consumul motorului de 200 cred că este corect să fie mai mic decât cel al 300, fiindcă nu sunt urcări unde să mergi cu ”FULL GAZ”, deci consumă mai mult motorul mai mare... Aici nu pot să spun decât că v-am comunicat consumul măsurat cu exactitate de 2 ori - adică 2 ture... Taxa de 150 lei include taxa de participare, asigurare, numere concurs, un gulaș, o bere (sau apă), un tricou... Nu sunt alte cheltuieli ( doar BENZINA trebuie să aduceți ) Cea mai apropiată benzinărie este la Miercurea Ciuc ( 15 km ) sau Vlăhița (25 km - direcția opusă). VĂ AȘTEPTĂM !!! nasu,atillas,enduro,alex de la valcea,gasca de spart becuri si furat neoane,va fi la start,probabil ca mai mult la bere decat la enduro,si sigur cu chitara la foc(daca se organizeaza vreunul)stiu ca ionut 73 vine,care va mai bagati..hai ca dupa fractura de la deva mi-e dor de toti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Iunie 22, 2011 Autor Share Postat Iunie 22, 2011 Premiile, diplomele și "cupele" sunt pregătite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaszloB Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Rezerva-mi si mie doua bucati din alea rotunde . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate