konnypac Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 (editat) Mai exista asa ceva in romania ???????? Veniti si spuneti-va parerile despre MX-1 Editat Septembrie 26, 2006 de konnypac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 pune nijte poze ca am senzatie ca are un prieten de al meu... nush cum ii zice e gillera in orice caz adusa de afara..direct de pe circuit e foarte performata motocicleta acum sta pe bara...a crapat..dar am senzatia ca a vandut-o.. nush..pune si u cva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
konnypac Postat Octombrie 3, 2006 Autor Share Postat Octombrie 3, 2006 (editat) pune nijte poze ca am senzatie ca are un prieten de al meu... nush cum ii zice e gillera in orice caz adusa de afara..direct de pe circuit e foarte performata motocicleta acum sta pe bara...a crapat..dar am senzatia ca a vandut-o.. nush..pune si u cva poze Cateva poze !!! Dak prietenul tau are la fel, poate o da pe bucati Editat Octombrie 3, 2006 de konnypac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 ai luat permisu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 Am avut eu KZ.. Nu mai imi trebe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate