nitroshift Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 Buna ziua tuturor! Asta e primul meu post, va rog aveti rabdare cu un incepator... Mi-am cumparat o Honda NSR 125 F si in urma unei pale de vant a cazut pe partea dreapta. In consecinta maneta de frana de pe ghidon s-a rupt in 2 bucatele... Stiti cumva de unde pot face rost de alta sau cum pot sa o repar pe asta? Va multumesc anticipat... Salutari, nitro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 e din aluminiu si se sudeaza relativ greu... si nu o sa arate prea bine tre sa o polizezi si o sa fie putin naspa suprafata..o sa arate urat..... si nu te juca cu maneta de frana nu sti cand cedeaza sudura aia( daaca nu e facuta bine) iti recomand sa iti iei un nou set de manete de frana si ambreiaj.... are la louis daca vrei caut codul si ti l scriu aici pe topic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate