lucian.n Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 neatza, cam asa a fost ieri. super distractie dar din pacate a nins iar f mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelro Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 (editat) neatza, cam asa a fost ieri. super distractie dar din pacate a nins iar f mult. salut, am mers si io in conditii similare dar mi-a fost mult mai greu decat voua, ce cauciucuri ai avut si ce pinioane ai la mobra? ca eu eram la patinaj artistic cu cauciucuri de cros si cu 13/52 Editat Martie 7, 2011 de aurelro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Martie 7, 2011 Autor Share Postat Martie 7, 2011 FIM - Metzler fata/spate 14/50 250exc-f , akrapovic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aGill Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 Lucian, cred ca duminica la Zarnesti vei avea parte de si mai mult noroi Bafta mare !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Martie 7, 2011 Autor Share Postat Martie 7, 2011 sper sa fie noroi si nu zapada, sa ne putem da... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Martie 8, 2011 Share Postat Martie 8, 2011 Felicitari !!! Cu ce camera ai filmat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Martie 8, 2011 Autor Share Postat Martie 8, 2011 hero gopro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Martie 8, 2011 Share Postat Martie 8, 2011 nu aveai un vio pov hd? dacă tot le-ai folosit pe amândouă, care ți se pare mai bună? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Martie 8, 2011 Autor Share Postat Martie 8, 2011 am si vio pov, dar nu e hd. e normala . de la caz la caz e mai buna una sau cealalta. :-) hero e usor de folosit si calitate mai buna la video. vio autonomie mai mare, telecomanda, ecran, etc... Mesaj completat continuarea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 Cooool.... Vad ca mai aveti multa zapada... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate