tuningboy Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 Salut Eu vreau sa plec azi pana la Brasov sa fac o plimbarica. Vin cu pasagera si imi e super frica, asa ca nu ii voi da tare. max 90-100kmh. Vom merge pe DN1 - pana la Brasov, stam pe-acolo putin,mancam ne mai intalnim cu niste prieteni si apoi ne intoarcepe pe DN1A Brasov - Cheia - Valenii de Munte - Bucuresti. Nu ne grabim , dar vrem sa ajungem pe lumina in Bucuresti. am oaresce probleme cu bateria si nu prea imi permit multi "consumatori" Ajungem la 11.30la Arc si stam pana pe la 12.00, apoi plecam Oricine e binevenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 eu am in plan asa: buc - gaiesti - tg - brasov ( prin rucar ) - ramas seara in bran ( daca nu ...brasov - cheia - bucuresti ) nu stiu inca daca merg..dar..pare singurul topic apropiat de ideea asta multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Septembrie 30, 2006 Autor Share Postat Septembrie 30, 2006 si eu ma gandeam prin Rucar, dar stau prost cu banii de benzina si nu imi permit prea multi km in aceasta zi superba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate