berchez_cel_turbat Postat Martie 10, 2011 Share Postat Martie 10, 2011 Se intreaba Berchez cel batran daca carcasa de aluminiu de la grup partea dinspre roata este la fel la mt 10 si mt 16 figura 1 mt 16 carcasa de aluminiu este incercuita ca sa nu se creeze cofuzii si figura 2 carcasa de aluminiu de mt 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Martie 10, 2011 Share Postat Martie 10, 2011 carcasele de aluminiu sunt identice eu am schimbat la grupul meu carcasele astea, am pus una de la un grup de mt10, cea de mt16 avea o crapatura. schimbi doar bucsele de metal adik piesa de la mt10 75005104b cu piesa de la mt16 4840. mai schimbi si prezoanele, dar asta cred ca te-ai prins. neaparat rulmenti si semeringuri noi si de calitate. salutare lui radu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Martie 10, 2011 Autor Share Postat Martie 10, 2011 din pacate e cam paralel cu tehnica informatica...dar o zis si el..de sanatate ) Mai are o nelamurire piesa 4840 la mt 16 are un canal pe exterior cam pe mijloc si cand intra in carcasa de aluminiu are doua suruburi cu cap ingropat care se strang pe acel canal...pe cand la mt 10 piesa (75005104) nu are asa ceva si nici carcasa nu are locurile de surub si inca un lucru ...daca e normal ca 4840 are umpic de joc in carcasa? grex...poti sa imi dai un pm cu numarul tau de telefon ....ca asa poate si mosneagu sa comunice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 O abordare rustica, sanatoasa , este preferabila oricare filozofii! Pesele tre' sa fie la numar , acolo in transmisie, si atunci totul va fi bine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 pt asamblari cu uzura mare(rulmenti invartiti in locas) folositi loctite 660(joc ff mare), 638(<0.25mm), 603(,0.1mm) rezista la 150 grade celsius pt temperaturi mai mari este 620(230grade)si 648(175grade) pt pises care se demonteaza frecvent este 641 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 role se mai pot adauga in plus,pe parcurs.la un schimb de ulei mai arunci si cateva role in grup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 normal ca aceeas dimensiuni,cu toleranta permisa de 3mm. plus-minus ( + - ),adica rosu negru. sa ne vedem cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate