aprilia14 Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 Am un aprilia sr factory sj de ceva timp nu imi mai merge kilometrajul ..pana sa se strice mergea dar numai indica bine .. sj akm numai merge deloc . postati aici un sfat .cv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sharky66 Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 cel mai probabil s-a rupt cablul de la kilometraj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 Sau poate melcul de kilometraj s-a stricat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aprilia14 Postat Martie 15, 2011 Autor Share Postat Martie 15, 2011 a desfacut carenele intr`o zisj am vazut k din bord pleaca numai fire .. nu si cablu :-? Mesaj completat am desfacut carenele intr`o zisj am vazut k din bord pleaca numai fire .. nu si cablu :-? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 pune poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aprilia14 Postat Martie 16, 2011 Autor Share Postat Martie 16, 2011 la ce crezi k ajuta pozele ? AST pareri in legatura cu problema :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 Poze ii ajuta pe oameni sa vada ce nu ai vazut tu pan acu: adica un cablu sau mai degraba lipsa lui, locul unde ar fi trebuit sa fie, etc Desi, cel mai simplu e ti cauti in manualul de reparatii al mobrei. Da' daca ti e lene, n-ai decat sa astepti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate