septimiu JFK Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 asa cum predecesorii mei au postat si in anii anteriori (@MotoRocker si altii) si anul acesta traseul ramane neschimbat Plecare: 29 Aprilie ora 9 din ultimul Petrom de pe Sos. Pantelimon (a 2-a benzinarie pe dreapta dupa Cora) Traseu: Bucuresti - Fundulea - Lehliu - Dragalina - Fetesti - A2 - Cernavoda - Constanta - Mangalia - Vama Veche Opriri: 1. Drajna (Popasul Drumetului sau ceva de genu'), 2. Dupa coborarea de pe A2, 3. Constanta. Viteza/Regim: in localitatile pustii gen "Florica" viteza e 70-80, scade la 50 daca e aglomerat sau politie. Inafara localitatilor: intre 90 si 120, se merge in zig zag, calm, easy riding, fara figuri, fara baasini, fara wheelie si roti in gura. Cine e invitat: oricine vrea sa vina atat cat poate respecta 'regulile' de mai sus. Nu conteaza tipul mobrei, conteaza omu'. Intoarcerea: cine vrea, duminica pe la pranz pe Slobozia/Urziceni cu acelasi regim Participanti pana acum: 1. Eu (Suzuki GSR 600) 2. Alexandra ( Ducati monster 400) 3. Radu (honda transalp) 4. cel putin o masina care sa ne duca din bagaje in limita spatiului liber continuati voi lista !!! anii trecuti a iesit misto, hai sa fie si mai misto anu' asta! ps: M.R daca nu ma dai in judecata pt plagiat dau o bere Mesaj completat rog moderatorii de aici sa stearga acest topic ca nu mi s-au incarcat atasamentele mersi Mesaj completat moderatorii care se ocupa de aceasta sectiune stergeti pls acest topic ca nu mi s-au incarcat atasamentele mersi si scuze de dublaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate