Lutzifer Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 Azi (3.Apr.2011) la ora 11:00 ne-am intalnit la BILLA din Arad. Intr-un final ne-am adunat 8 motoare si 1 masina, si 11+1 persoane (un bebe mic) Am facut cumparaturile necesare si am plecat la drum spre Cladova. La ora 12:10 am fost la locul de picnik pe valea din stanga dupa baraj la aprox 1 km pe dreapta unde este paraul. Afara vreme frumoasa, cald dar batea putin vantul. Am adunat lemnele pentru foc, am asteptat cateva zeci de minute sa se faca jar fain si ne-am apucat de fript. Imediat dupa ce am mancat a aparut si Calin cu Liviu, TransALPistii Cum mancare nu a mai fost, prea multe nu aveam ce sa mai facem... am inceput sa ne cam plictisim si am zis ca plecam, dar nu am stiut exact unde... ca pentru mers acasa era prea devreme Cu cateva minute inainte de a pleca de la Cladova apare si Bogdan cu TransALP`ul. Continuare in PART 2 ... PART 1 Poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 concluzionand viitorul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 4, 2011 Autor Share Postat Aprilie 4, 2011 concluzionand viitorul... Multzam Dudă de ajutor Continuare PART 2 ... Am plecat de pe Valea Cladovei in jurul orei 14:40, in directia Paulis – Ghioroc – Siria – Masca – Tranova – CASOAIA. Din toata trupa am mers doar: Eu (TransALP), Atti cu Moni(TransALP), Liviu (TransALP) , Bogdan (TransALP), Paul cu Patri (Pegaso), Dudes (Alex) cu GS 1150 Adventure. Pana la Casoaia este groaznic drumul, sper sa numai trebuiasca sa fac acel drum Am stat acolo vreo 15-20 min si am plecat spre Arad. Pe la ora 17:10 am fost in Arad, ne-am mai uitat putin la drifturi cu masini pe circuitul LAS VEGAS. La ora 17:45 am fost acasa. A fost o zi superba, vreme frumoasa, mancare buna, gasca faina, drum mai putin placut in anumite zone dar asta e… Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpu! SlideShow PART 2 doar pe BLOG - Lutzifer.TransALP.ro pentru ca pe YouTube mi-au dezactivat sonorul... asa ca le urez multă multă :) Poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate