skym Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 Salut, Poate cineva din Oradea să mă ajute cu un semnalizator față-stânga? La Motoregano am înțeles că au sticla însă aÂş prefera întreg semnalizatorul. Dacă găsesc aÂşa ceva în Oradea sau de unde pot face comandă. Motocicleta e din 1999 dar bănuiesc că semnalizatorul e identic cu cele din 2001+. Mersi Mesaj completat Salut, Caut un semnalizator față-stânga în Oradea, pentru Kawasaki ER-5 din 1999. Bănuiesc că Âşi pentru modele din 2001+ e ok. Am înțeles că la Motoregano au sticlă dar aÂş prefera un semnalizator întreg. Aduce aÂşa ceva un service din Oradea? Sau va trebui să caut eu pe net Âşi să comand? Mersi PS. Mi se pare mie sau forumul se miÂşcă foarte... foarte... încet. E a 2-a oară când scriu în topic. Prima oară doar a creat topicul dar mesajul nu apărea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate