Sharky66 Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 Caut daca are cinva din dezmembrari... sau ma rog de undeva, o aripa fata (aparatoarea de la roata din fata) pentru un CBR 600 F3 (1998, PC31). Daca are cineva si la culoare rosie sau neagra si mai bine. Nu stiu daca se potiveste cea de pe F2.. dar daca e cinva din bucuresti si este dornic sa o testez de F2 (sau alt model.. F4, RR.. etc) si merge, adica se potriveste, atunci poate cumpar (ca depinde si de pret) Astept oferte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 ai mai multe sanse sa gasesti la dezmembrari.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sharky66 Postat Aprilie 4, 2011 Autor Share Postat Aprilie 4, 2011 am cautat pe okazii.ro, motociclete in curs de dezmembrare.. dar am gasit doar F2-uri.... Exista vreun site dedicat pentru dezmembrari moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate