FLavius Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 Salut tuturor chopperistilor!!! nush ce caut in sectiunea asta ca eu is scuterist deocamdata dar cand fac 18 ani imi iau si eu un chopper ....am si eu o problema la un scuter de 50cc piaggio nrg mc2 si am apelat la voi stiind ca sunteti mai meseriasi si va pricepeti cam in orice....am o prob la suspensia spate ... ramane totimpu blocata...cum dau de-o groapa mica se blocheaza si e f enervant sa conduci ca si cum nu ai avea suspensie pe spate daca ma puteti ajuta as fi foarte recunoscator(suspensia e pe ulei) ... eu sunt din alba iulia si nu prea sunt ateliere sau service-uri.. a fost unul dar s-a desfintat!!astept sfaturi sau propuneri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 cred ca mai potrivit era sa intrebi la "scooter mania".....plus ca exista topic separat si pt cei din Alba,sigur gasesti pe cineva acolo sa te indrume. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 Daca vrei un chopper adevarat, nici o problema: pana atunci o sa te obisnuiesti cu cadrul rigid . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate