Thomas Postat Noiembrie 16, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2006 Daca mai vreti poze dati un mesaj cand sunt pe hubul moto si le pun in share acolo. Sunt vreo 700 cu de toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 (editat) O selectie din filmarile facute la salonul moto de la nemti din oct 2006 parca ... Koln ... sau ceva de genu asta Super motociclete si cu bucurie am remarcat ca si salonul nostru de anul trecut incepe sa semene cu astea de afara (pastrand proportiile binenteles) ... iar la fete ... cu toate ca nici cu astea din film nu ma plang ... cred ca ale noastre le bat ... si poate la nemti erau tot fete dale noastre Filmul este facut de Ciprian (de la service-ul de scutere) ... si am editat sunetul original intrucat avea prea multe interjectzii si onomatopee http://anca14.dynamictelecom.net/mau/salon...-%20ciprian.wmv buton dreapta mouse - save as Editat Ianuarie 11, 2007 de mau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate