Lutzifer Postat Aprilie 10, 2011 Share Postat Aprilie 10, 2011 (editat) Pe 10.Aprilie.2011, intr-o zi frumoasa de primavara cu putin vant, am fost intr-o scurta plimbare moto prin Jud. Arad Am vrut sa facem o iesire scurta si economica. Ne-am intalnit la ora 12:00 la BILLA din Micalaca pentru cumparaturile de baza: carne, seminte, apa, etc. Am fost la Padurea de dupa Fantanele pe langa Mures. Am facut 17 km pana acolo din care ultimii 3 km pe drum prafuit. Am cautat ceva timp dupa un loc frumos, sa fie si lemne de foc, si feriti cat de cat de vant, daca se poate sa bata si soarele Dupa 3 incercari am gasit un loc frumos chiar pe malul Muresului. Am facut focul, am fript carnea, am mancat-o cu pofta ca a fost foarte buna si impreuna cu Paul si Alex (Makaveli) am plecat prin zona la pozat ca pitzipoancele Am facut cateva poze faine (parerea mea) si am revenit la grup. Am mai stat vreo 30 min si fiind plictisiti am plecat spre casa. La ora 16:00 am fost acasa. A fost o dupamasa placuta, m-am/ne-am simtit foarte bine. SlideShow-ul FOTO/VIDEO il puteti vedea la mine pe BLOG pentru ca "prietenii" mei bine cunoscuti de pe renumitul YouTube mi-au taiat din nou tot sunetul la Slide. Si doresc sa le multumesc din nou pe aceasta cale si SA MOARĂ SUB DUÂŞ PLAY SLIDESHOW - Lutzifer.TransALP.ro Cateva Poze: Editat Aprilie 10, 2011 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Aprilie 10, 2011 Share Postat Aprilie 10, 2011 FRUMOS !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 11, 2011 Autor Share Postat Aprilie 11, 2011 FRUMOS !!! Mersi fain ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate