piticutz4you Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 am nevoie de un ax de la la cutia de viteze pe care nu reusesc sa-l gasesc. atasez foto cu el poate are cineva idee de la ce cutie este! orice informatie e binevenita la +40762628325. merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 Salut... Cred ca am eu pe acasa asa ceva...in cateva zile iti dau un raspuns sigur eventual si ceva poze...asta e axul de la schimbatorul de viteze....spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticutz4you Postat Aprilie 28, 2011 Autor Share Postat Aprilie 28, 2011 (editat) Am rezolvat, se poate inchide. Merci dany_oldmoto! Editat Aprilie 28, 2011 de piticutz4you Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moénat iosif Postat Octombrie 16, 2023 Share Postat Octombrie 16, 2023 Am o motocicleta Jupiter 3 deymembrata cu multe piese noi pe care vreau sa o vind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate