bubu Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 salutare vreau si eu o schita de instalatie electrica de nipru, daca se vede clar poate sa fie si in rusa...... sa fie pe 12V SI DACA ARE CINEVA UN ALTERNATOR SA-MI ZICA SI MIE UN PRET DAR NU DE LA TUNARU!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 (editat) Incearca un mic search pe aici si o sa gasesti cateva scheme si chiar manualul tradus in romana (schema electrica insa nu e f lizibila), si chiar link-uri catre situri unde sunt postate aceste scheme. In momentul asta eu am o durere imensa de cap si nu ma pot concentra suficient cat sa te ajut cu link-urile. In schimb iti atasez ce am eu (sunt aceleasi scheme, unele generice, deci ai grija, dar in topicurile respective mai sunt si alte discutii ce te-ar putea ajuta). Mie mi-a refacut in proportie de 100% instalatia electrica taica-miu dupa una din schemele astea, dar nu mai stiu dupa care. Editat Octombrie 15, 2006 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate