Guarana Postat Aprilie 22, 2004 Share Postat Aprilie 22, 2004 Ktm Dakar 1999 momentan sunt in brazilia am stat 9 luni dar in doua saptamani am sa ma intorc in tara stau intr-un oras care are 45000 de loc mititel numai ca are 6 mag de motoare dotate cu service cu tot toata lumea are motor au si moto TAXI Ktm din poza a participat la Dakar in 1999 iar pilotul vine cam de 2 ori pe saptamana sa se antreneze si din cand in cand vine cu cele mai noi orasul are 3 piste de cross una dintre ele nu stiu cati ani in urma era in campionatul mondial ce moto cross asa ca am nimerit bine nu stiu daca o sa ajunga si la noi sa fie odata asa aici orice satuc are o pista de cross Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guarana Postat Aprilie 22, 2004 Autor Share Postat Aprilie 22, 2004 am sa incerc sa pun mai multe poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Aprilie 23, 2004 Share Postat Aprilie 23, 2004 hmm pai e misto in brazilia... la noi sunt cateva piste in toata tara si acolo sunt 3 intr-un sat mai pune niste poze , da sa fie in miscare daca ai ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate