old_scorpion Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 am schimbat releul de incarcare fiindca fiindca cel vechi nu mai incarca...acum...nu da nici o scanteie ...aprinderea?...se poate verifica,repara?...se gaseste pe undeva?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 am schimbat releul de incarcare fiindca fiindca cel vechi nu mai incarca...acum...nu da nici o scanteie ...aprinderea?...se poate verifica,repara?...se gaseste pe undeva?... verifica prima data firele putin, alea de la maneta de ambreiaj, de la side-stand, misca butonul de run/off poate face ala figuri vezi bujiile pe alt motor poate sunt bulite. Daca chiar e dusa aprinderea(cdi'ul) am un singur lucru de spus:"ai pus'o" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Octombrie 19, 2006 Autor Share Postat Octombrie 19, 2006 daca e aprinderea nu se baga nici un electronist in ea?...exista pe undeva schema aprinderii electronice de yamaha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate