edivkv Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 (editat) dupa cum scrie si in titlu caut sa cumpar chiulase pt mz ifa bk 350, sunt dispus sa ofer 100 de euro daca sunt in stare f buna, va rog daca stiti pe la cineva care are asa ceva si nu sunt membrii ai forumului, sa ii anuntati de acest anunt multumesc nr de tel 0721437628 la orice ora Editat Mai 11, 2011 de edivkv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 salut edi.incerca si pe asta cumva http://cgi.ebay.de/Zylinderkopfe-1Satz-IFA-MZ-BK-350-/120723719610?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item1c1bb1c5ba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Mai 15, 2011 Autor Share Postat Mai 15, 2011 uraaaaa, uraaaaa, am ggasit chiulase de ifa bk 350 multumita domnului Adrian aka 4bike,am incepand de azi chiulase pt ifa si ii multumesc inca o data ca lea cautat asa cum a promis si ca sa faca si mai mult bine a facut un gest la care nu visam niciodata, nu m-a costat nimic mi lea dat mokaaaa atentieeeee MOKAAAAA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 (editat) te-ai scos smechere ! sa ne ti la curent cu proiectul bk si vrem si poze.bafta in continuare Editat Mai 16, 2011 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 uraaaaa, uraaaaa, am ggasit chiulase de ifa bk 350 multumita domnului Adrian aka 4bike,am incepand de azi chiulase pt ifa si ii multumesc inca o data ca lea cautat asa cum a promis si ca sa faca si mai mult bine a facut un gest la care nu visam niciodata, nu m-a costat nimic mi lea dat mokaaaa atentieeeee MOKAAAAA Ciste celui care te-a ajutat , bravo lui . Foarte frumos ca mai exista si asenenea oameni care fac cinste spiritului de motociclist . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Mai 16, 2011 Autor Share Postat Mai 16, 2011 (editat) hai sa pun si o poza cu ce am facut pana acum mai multe poze pe topicul de ifa al lui Robert de la colectionari si pasionati Editat Mai 16, 2011 de edivkv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate