florin_fasie Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 Toba yasuni carbon.pret magazin 730 lei ,pretul meu 400 lei stop spate cu tot cu semnalizari incorporate pe led ,pret 150 lei inaltator telescop spate 50 lei ghidon str8 sport 150 lei , pentru poze si alte detalii id florin_fasie Toba yasuni carbon.pret magazin 730 lei ,pretul meu 400 lei stop spate cu tot cu semnalizari incorporate pe led ,pret 150 lei inaltator telescop spate 50 lei ghidon str8 sport 150 lei , pentru poze si alte detalii id florin_fasie upp mai am si ambreaje fata spate sport ,hebo Toba yasuni carbon.pret magazin 730 lei ,pretul meu 400 lei stop spate cu tot cu semnalizari incorporate pe led ,pret 150 lei inaltator telescop spate 50 lei ghidon str8 sport 150 lei , pentru poze si alte detalii id florin_fasie upp mai am si ambreaje fata spate sport ,hebo promotie ,toba +ambreaje 450 lei Toba yasuni carbon.pret magazin 730 lei ,pretul meu 400 lei stop spate cu tot cu semnalizari incorporate pe led ,pret 150 lei inaltator telescop spate 50 lei ghidon str8 sport 150 lei , pentru poze si alte detalii id florin_fasie upp mai am si ambreaje fata spate sport ,hebo promotie ,toba +ambreaje 450 lei ,susssssss ,preturi mici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate