Lutzifer Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 (editat) Sambata pe data de 14.Mai.2011, afara fiind o zi super faina am decis sa facem o plimbare scurta pe undeva prin zona. Destinatia am hotarat-o in ultimul moment, in timp ce faceam cumparaturile de la BILLA. Intalnirea a fost la ora 12:00. Am luat fiecare ce a avut nevoie si la 12:30 am plecat spre Paulis. Am fost eu cu Silvia, Atti cu Moni, Razvan cu Claudia, Ovi (picasso_ss), Alex (Makaveli), Titi (Vest). Am ajuns pe la 13:00 si un pic la locul de camping, am stat cat am stat… dupa am adunat lemne, am facut foc, am fript carnea, am mancat bine, am povestit, ne-am jucat cu fressby-u… pe scurt: Ne-am simtit tare bine! In jurul ori 17:00 am plecat de acolo si directia direct acasa. Mai multe vedeti in poze si SlideShow doar VIDEO cu noua jucarie Action Camera Drift x170! Detalii pe blog - Lutzifer.TransALP.ro Pozele pe - Picasa! SlideShow! Poze: Editat Mai 20, 2011 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate