foxbat Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 (editat) Bine ca am ajuns si noi la spartul targului ( taman plecau jandarii' ). ( ma refer la iesirea de la arges de azi ) Faina vreme ati avut - Ca mi-ati facut pofta - maine o "repetam " ? Eu propun fie Gaiesti ( mai precis intre Gaiesti si Targoviste ) fie pe undeva pe la Slanic Prahova. Oriunde ar fi sunt 100 km in cap. Curte etc. CIne se baga ca singur n are farmec? Hai ca nu va tine gratarul ala pana la primavara Si i luam si lui pepe o "prietena" Editat Octombrie 21, 2006 de foxbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 22, 2006 Autor Share Postat Octombrie 22, 2006 Plecarea in jur de 9:30 - 10 de la petromul de la iesirea spre PITESTI (langa metro, mc donalds , etc - pe iuliu maniu ) -autostrada. Eu ma duc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate