mosiso Postat Iunie 18, 2011 Share Postat Iunie 18, 2011 (editat) Salut, mi-am cumparat si eu un piaggio nrg mc2 din 2000 si cand motorul e rece, trage - e totu ok, cand motoru e mai cald, da sa traga - dupa 2 sec, parca se inneaca - iar trage si tot asa, in special de pe loc imi face asa ceva - nu am demaraj deloc - o fi de la socul electronic? Editat Iunie 18, 2011 de mosiso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iunie 18, 2011 Share Postat Iunie 18, 2011 carburator-aer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mosiso Postat Iunie 18, 2011 Autor Share Postat Iunie 18, 2011 carburatorul e curatat, filtru am avut unul sport si acum il am pe cel stock ... si tot asa face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iunie 18, 2011 Share Postat Iunie 18, 2011 dar ai reglat aerul la carb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mosiso Postat Iunie 18, 2011 Autor Share Postat Iunie 18, 2011 din surubu pt relanti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iunie 18, 2011 Share Postat Iunie 18, 2011 aerul se regleaza din surubul de aer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mosiso Postat Iunie 18, 2011 Autor Share Postat Iunie 18, 2011 chiar nu stiu care e ala, luni esti liber? as putea sa vin unde zici tu in tm, daca ma poti ajuta - ti-ar multumi la infinit ; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 intre noi doi e distanta de sute de km, deci nu ne putem intalni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mosiso Postat Iunie 20, 2011 Autor Share Postat Iunie 20, 2011 da, acum am vazut am vorbit cu un prieten ... aeru era inchis .. de tot, l-a deschis la 3 ture, dupa 2 km facuti, trage scuteru de rupe cand pleaca de pe loc ; multumesc de sfat nu sti unde gasesc piese? aici pe forum or fi? o sa trag o privire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate