ovisopa Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 (editat) Campionatul National Individual S+J Dirt-Track, Bilaterala Romania - Bulgaria, Etapa IV desfasurata pe Stadionul Vointa din Sibiu in 18 iunie 2011, etapa la care au participat cluburile CS Vointa Sibiu, CSM Braila, CSTA Bucuresti si BMF Bulgaria. Am sortat peste 70 de poze de la concursul de astazi, cu siguranta toti motociclistii care au participat au cel putin o poza Poze de la Campionatul National de Dirt-Track, Etapa IV, Sibiu 2011 Locurile 1 - 2 au fost castigate de Bulgari, din pacate nu le cunosc numele motociclistilor. Deseara sau maine o sa pun pe net si filmarea facuta de Adi Dragan, in total vreo 25 de minute care trebuie reduse la maxim 15, limita impusa de Youtube. Am pus si filmarea pe net, am incercat sa inghesui in 15 minute, toate cele 13 manse si putin din premiere : Filmare HD de la Campionatul National Individual Dirt-Track, Etapa 4, Sibiu 2011 Editat Iunie 18, 2011 de ovisopa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 superb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate