bogdant Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 (editat) Salut, Postez mai jos tot o imagine din calatoriile pe doua roti. Numai ca de data asta este o intruchipare din acrilice a motocicletei ce ne-a carat in spate multi km (pe mine si pe sotia mea). O intruchipare ce lasa imaginatia fiecaruia dintre noi sa zburde si sa-si creeze ”adventure-tripul” ideal, plin de frumos la fiecare invartire a rotilor. Aseara am primit in dar de la sotia mea acest tablou. Trebuie sa recunosc ca pe durata a doua zile cat a durat pictarea lui am tot fost ispitit sa trag cu ochiul sa vad ce picteaza. In nici un caz nu ma asteptam sa fie ceea ce este. Ma gandesc ca o sa va incante privirile si o sa va faca in acelasi timp sa visati la o noua calatorie. Calatorie pe care va doresc sa ajungeti sa o faceti, apoi alta si alta si tot asa ,,,,, Numai bine. Editat Iunie 21, 2011 de bogdant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 Salut, Postez mai jos tot o imagine din calatoriile pe doua roti. Numai ca de data asta este o intruchipare din acrilice a motocicletei ce ne-a carat in spate multi km (pe mine si pe sotia mea). O intruchipare ce lasa imaginatia fiecaruia dintre noi sa zburde si sa-si creeze ”adventure-tripul” ideal, plin de frumos la fiecare invartire a rotilor. Aseara am primit in dar de la sotia mea acest tablou. Trebuie sa recunosc ca pe durata a doua zile cat a durat pictarea lui am tot fost ispitit sa trag cu ochiul sa vad ce picteaza. In nici un caz nu ma asteptam sa fie ceea ce este. Ma gandesc ca o sa va incante privirile si o sa va faca in acelasi timp sa visati la o noua calatorie. Calatorie pe care va doresc sa ajungeti sa o faceti, apoi alta si alta si tot asa ,,,,, Numai bine. Foarte frumos din partea ei Sa aveti parte in continuare de multi kilometri impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdant Postat Iunie 22, 2011 Autor Share Postat Iunie 22, 2011 Daca tot v-am aratat Dakarul Aventurier m-am gandit sa va mai arat cateva dintre compozitiile sotiei. P.S. Lucreaza si la comanda pt. cine este interesat P.P.S. Se picteaza orice model de motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate