Duz Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Salutare! Cam asta ar fi ultima plimbare. Mai pe scurt: http://cubiktrips.blogspot.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishutz Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 (editat) Marfa! anul asta o sa fac si eu o incursiune prin Delta Dunarii. Recomanzi ceva localitati? Mersi frumos Ca si zone.. Sa stiu pe langa, ca si punct pe harta! Editat Iunie 22, 2011 de mishutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Duz Postat Iunie 22, 2011 Autor Share Postat Iunie 22, 2011 Marfa! anul asta o sa fac si eu o incursiune prin Delta Dunarii. Recomanzi ceva localitati? Mersi frumos Pai ce sa zic... nu pentru localitati te duci acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iunie 24, 2011 Share Postat Iunie 24, 2011 Pai ce sa zic... nu pentru localitati te duci acolo... Nice, te asteptam la Rachitele in Apuseni la intalnirea transalpistilor sa faci poze asa de reusite si cu munti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate