TDMANDI Postat Iulie 16, 2011 Share Postat Iulie 16, 2011 unde pot gasi o garnitura capac stator pt un zx6r model 2000, cea pe care o am pare ok dar curge un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_junior Postat Iulie 16, 2011 Share Postat Iulie 16, 2011 pana una alta tragei o linie de silicon rezistent la temperaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Iulie 16, 2011 Share Postat Iulie 16, 2011 unde pot gasi o garnitura capac stator pt un zx6r model 2000, cea pe care o am pare ok dar curge un pic la gunoi unde ai gasit si motoreta aia numai cu probleme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iulie 17, 2011 Autor Share Postat Iulie 17, 2011 nu am avut nici o problema timp de 3 ani de cand o am dar acum de la o tranta sau atrans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 atunci scuze, am crezut ca asa ai luat-o... garnitura poti face si tu din clingherit sau cum s-o scrie. in bucuresti de exemplu gasesti in obor iar in provincie in general la magazinele cu piese de trectoare si tir-uri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iulie 19, 2011 Autor Share Postat Iulie 19, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate