Ursuletzul Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Am si eu o problema si sper sa ma ajutati si pe mine. Am un RF 400 ( stiu, RF-urile de 400 au fost produse numai pentru piata asiatica si e cam nasol cu piesele, dar poate am noroc ) si nu mai trece de viteza a treia. Parerile acum sunt impartite si cred ca vor fi in continuare. Vreau sa imi recomandati un service sector 6, unde v-ati reparat si voi motocicleta si cam ce ar avea, ca sa nu ma trezec ca imi zic aia ca trebuie schimbata toata cutia si cand colo sa fie de vina harta sau mai stiu eu ce keke mic. Multumesc. nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Nu'ti poate spune nimeni ce probleme sunt in cutie fara sa o demonteze. Iar pentru asta trebuie dat motorul jos de pe cadru si dat pe din doua... Ride Safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 13, 2011 Share Postat August 13, 2011 Am si eu o problema si sper sa ma ajutati si pe mine. Am un RF 400 ( stiu, RF-urile de 400 au fost produse numai pentru piata asiatica si e cam nasol cu piesele, dar poate am noroc ) si nu mai trece de viteza a treia. Parerile acum sunt impartite si cred ca vor fi in continuare. Vreau sa imi recomandati un service sector 6, unde v-ati reparat si voi motocicleta si cam ce ar avea, ca sa nu ma trezec ca imi zic aia ca trebuie schimbata toata cutia si cand colo sa fie de vina harta sau mai stiu eu ce keke mic. Multumesc. nimeni? piese gasesti cacalau. si nu, nu au fost facute doar pentru piata asiatica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate