Ginu Florin Alexandru Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 Salut am un moped garelli vip n si am nevoie de pinionul de la motor cel care angreneaza lantul si cel de la roata din spate cel angrenat de lant cat si de un lant nou daca are cineva rog sa posteze . Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ginu Florin Alexandru Postat Decembrie 6, 2011 Autor Share Postat Decembrie 6, 2011 nu are nimeni :| ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 ba da,dar cine are nu sta pe forum. cauta si vei gasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ginu Florin Alexandru Postat Decembrie 7, 2011 Autor Share Postat Decembrie 7, 2011 ba da,dar cine are nu sta pe forum. cauta si vei gasi. in drobeta turnu severin nu sunt :| am gasit pe 2 siteuri dar nu au pe stoc si nici nu au facut rost :| ultima speranta ramane forumul :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate