Vizitator PopaCosmin Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 Plecare la 8 dimineata din OMV-ul de la City MALL. Pauza de masa, suc si alte cele in Veliko Tarnovo. Facem vreo 230 de km prin munti (inclusiv pasul Shipka). Pauza de masa, suc si odihna in Veliko Tarnovo. PS. cine stie ca vine sa confirme pana sambata seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider000 Postat Septembrie 3, 2011 Share Postat Septembrie 3, 2011 cat dureaza trip-ul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Septembrie 3, 2011 Share Postat Septembrie 3, 2011 Salut ! Vin si eu . Mai e valabil ? @ghostrider : o zi lumina tine excursia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Septembrie 3, 2011 Share Postat Septembrie 3, 2011 Sunt 580 de km in total, din care 230 de munte (curbe si alte delicii vizuale). Cam ai dreptate o sa ajungem seara. Drumul pana la Veliko nu va fi mai lung de 4 ore dus-intors. Plus alte 4 ore prin munte. Plus doua sedinte de odihna in Veliko (unde vom manca). @goul de vedem maine dimineata la OMV-ul de la CityMALL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Septembrie 3, 2011 Share Postat Septembrie 3, 2011 @ PopaCosmin. Am confirmat deja la alta excursie. Eram disperat sa gasesc ceva pt maine si am inceput si cu telefoane. Ma duc spre dobrogea,posibil intoarcere prin Bulgaria. (balchik-ruse) Imi cer scuze ! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate